Mmmm som i Matmarknad!

I skrivande stund har inte mindre än 24500 utav vårens budbärare tranorna landat vid Hornborgasjöns sydligaste spets, och under helgen som gick var det fullt utav vårtörstande besökare som kom dit för att hälsa på dem. Ibland undrar man ju vem som kommer för att titta på vem!

Inför nästa helg finns inte bara det fantastiska fågellivet att njuta av, utan du kan kombinera det med en av SMAKA-bloggens absoluta favoritaktiviteter – att smaka och handla delikatesser från våra fantastiska lokala producenter såklart!

Fotograf: Mårten Bergkvist

Varför inte inhandla råvaror till årets första grillning från det lilla Vilt-slakteriet Gräskärrs Vilt ifrån Tibro, botanisera bland vårens vackraste blommor hos Källåsens Blommor eller smaka på färskt surdegrbröd från Redvägs bageri? Detta och mycket mer kan du ta del av på Matmarknaden vid trandansen lördag och söndag den 14-15 april mellan 10-16.

Väderprognosen vittnar om att våren är här för att stanna, och detta är, kära vänner, ett perfekt tillfälle att fira. Vi ses väl där?

Deltagande utställare

Falköpings Mejeri
Västgöta Lamm
Källåsens Blommor
Gräskärrs Vilt
Wrågården
Uddevalla mat och Fisk
Gäsene Mejeri
Kullings Kalvdans
Redvägs bageri
Skeens Gårdsmejeri
Viltmat
Stockut
Wiolas Havtorn

Fotograf: Mårten Bergkvist
Fotograf: Mårten Bergkvist

Tove Ekblad, Visit Hornborgasjön

 

 

Tyckte du om detta? Dela gärna!