Påskris, fjädrar och göken!

Om göken gal, storken bygger och vildgåsen kommer i mars, kan man hoppas på en vacker vår…ja så står det att läsa i bondepraktikan. Nu har jag varken hört göken eller sett någon stork men visst längtar vi till våren och låt oss hoppas att den blir vacker. Men nu är det strax påsk och på tal om fåglar så brukar det ju vara mycket fjädrar till den här högtiden, både högt och lågt men det har väl inte undgått någon att det kan vara högst tvivelaktiga metoder som används för att vi ska få färgglatt i riset. Ta det säkra före det osäkra och gör egna i färgglatt papper, se bara till att ha en riktigt vass sax.

title
title

Och när ni har pysslat klart så kanske ni blir sugna på att gör en liten utflykt? Varför inte passa på att göra ett besök hos LyckeLamm, de har påsköppet i LyckeLamm-butiken alla påskdagarna kl. 12-16. Många fina lammskinn, honung, smycken och inredningsdetaljer. Här kan ni läsa om SMAKA!’s besök hos LyckeLamm förra året.

title

Nu kommer det väl inte vara riktigt så här grönt och fint till helgen, men låt oss få drömma lite….

 

Tyckte du om detta? Dela gärna!