ÄLGsklingskorv och saliMOUUU

Innanför dörrarna till den här gårdsbutiken blir man inte bara glad över att se den välfyllda disken med alla godsaker, man blir också glad när man läser på skyltarna och ser vad produkterna fått för namn. Vad sägs om ÄLGsklingskorv? Eller pepprig saliMOUUU, en kallrökt och lufttorkad korv på limousinkött som är helt ljuvlig med en underbar karaktär av lök. På Lilla Spännefalla gör man allt själva! Uppfödning, slakt, styckning och förädling. Produkterna säljs sedan i den egna gårdsbutiken och på REKO-ringarna runt om i skaraborg.

Fotograf: Mattias Hägg
Fotograf: Mattias Hägg
Fotograf: Mattias Hägg

 

Linda och Günther som driver gården är väldigt tillmötesgående och håller en riktigt hög servicenivå, det är en fröjd att se alla färska lammdetaljer varje vecka. Ja, det finns ju självklart färska detaljer från både nöt och gris, även Linderödsgris finns i sortimentet och vilt i olika former. Nämnas bör även deras utbud av färskkorv göras, som finns i många varianter. Kött och kryddor, inget annat….passar perfekt på grillen i sommar. Ja det finns så mycket att välja på här men det tänker jag låta er få upptäcka själva genom att uppmana till ett besök! Härifrån åker man inte besviken…..

Tyckte du om detta? Dela gärna!