REKO midsommar

Imorgon onsdag är det dags för det mest Reko sättet att handla dina midsommarråvaror. REKO-ring Skövde bjussar på en midsommarspecial, hurra vad bra! För att se vad och hur du kan shoppa loss så söker du upp REKO-ring Skövde på Facebook, där hittar du sen allt du behöver veta. (Och vill du veta mer om bakgrunden till detta fantastiska arrangemang så går du in här.)

En av alla fantastiska deltagare på onsdag är Wardins Gårdsprodukter. Wardins odlar över 90 olika KRAV-godkända grönsaker, kryddor och bär. Detta har de gjort i 20 år, så de har minst sagt full koll på sina grödor. Vad sägs om bland annat broccoli, brytbönor, störbrytbönor, fyra sorters hallon, rabarber, citronmeliss, pimpinell, oregano, huvudsallat, bataviasallat. Så spännande saker att Smaka! blir alldeles pirrig.

Wardins kokar också alldeles delikat marmelad och en granskottssirap utan några som helst knepiga ingredienser. Sirapen är ljuvlig till jordgubbar, på ugnsrostade grönsaker eller till ostbrickan. Testa!

Foto: Wardins

Har du inte möjlighet att handla imorgon onsdag så kan du köpa smarrigheterna på Malta Johanna Marknad i Falköping eller besöka gården direkt. Här hittar du öppettider och kontaktuppgifter.

Så, logga in på närmsta Facebook och boka upp dig på den godaste av Midsomrar.

 

Tyckte du om detta? Dela gärna!