Ville, Valle och… helgen

Men hörrni, efter en strålande vacker Kinnekullerunda så kör vi väl igen va? Nu till helgen, den 13-14 maj, är det nämligen dags för den årliga och härliga Vallehelgen. Då väntar konstnärer, konsthantverkare och matälskare längs vackra Vallevägen på att du ska komma förbi på visit. Vävateljé, mopeder, grodsilhuetter , vallefoton, nyfödda lamm som skuttar runt i det gröna, veteranfordonsutställning, Varnhems Klosterkyrka bland mycket mycket mer.

Fotograf: Mårten Bergkvist
Fotograf: Mårten Bergkvist
Fotograf: Mårten Bergkvist

Lägg där till att du kan äta nygräddade våfflor hos Fredrikssons pensionat Sjöbacka, hembakat på Himmelskällans veranda, dricka kaffe med dopp i trädgården på Varnhems klostercafé, käka paj hos Melldala Trädgård eller kanske tinga höstens köttlåda hos Torans fårgård så förstår du ju att detta är en helg väl värd att spendera i Vallebygden. Tider och mer information om alla trevliga ställen du kan besöka hittar du här.

 

 

 

Tyckte du om detta? Dela gärna!