Var på din vaktel!

I förra inlägget skrev jag om den fantastiskt bra grejen REKO-ring, på en av bilderna ser vi vackra vaktelägg från Vinköl. Vinköl vaktel & viltfågel för att vara precis. Smaka! bad VD-Jimmy berätta lite om hur det hela började, hur de jobbar och framförallt hur de helst äter sina vaktelägg:

”Vår resa började med att jag hade lite vaktlar för att få ägg för eget bruk, men idén om att sätta upp en mer seriös verksamhet kom när jag fick flera förfrågningar från olika restauranger och förstod att det var svårt för restaurangerna att få tag på större kvantiteter av svenskproducerad vaktel samt ägg. Idag är vi mycket stolta över vårt lilla familjeföretag och satsar på att hitta långvariga samarbeten genom att jobba med nära kontakt till våra kunder för att uppfylla kundernas behov”

title

Och hur äter Vinköl Vaktel helst sina ägg?

”Vaktelägg går att ha till så mycket, några av våra favoriter är så enkelt som stekta, kokta eller varför inte en riktig favorit som ett rått vaktelägg över en pasta carbonara?”

title

Mums säger Smaka! För att veta när du kan köpa äggen via REKO-ringen surfar du in på Facebook och söker upp Skövde, ännu mer härlig fakta om Vinköl Vaktel hittar du här.

Tyckte du om detta? Dela gärna!