Camilla Åhlin

Mat är det bästa och käraste jag vet, det måste ligga i generna för så har det varit sen jag var barn. Ni vet en femåring som gillade sill. Jag drömmer om mat, läser om mat, pratar om mat och nu – skriver om mat.

Tillsammans med Next Skövde ska jag visa upp det Skaraborgska Skafferiet och det mathantverk som väntar precis bakom knuten, eller i alla fall inom några mils radie. Detta är en passion som måste delas.

Jag är inte kräsen så länge maten är god, brassad med kärlek och ett glatt humör. Inte heller är jag så pretentiös som kan tros. Jag blir lika lycklig av en juicy burgare på ett litet hak, som av den krämigaste tryffelraviolin på en stjärnkrog. Men tro det eller inte, allra helst äter jag väl uttänkt men enkel mat (som jag förmodligen tänkt på sen jag vaknade) tillsammans med ett glas Champagne hemma i min soffa i Skaraborg. Med pyjamasen på.

Mattias Hägg

 

En fantasifull födoförädlare som älskar att resa och får inspiration av både små och stora upplevelser från jordens alla hörn men gräver helst där jag står och uppskattar råvarorna när de är i säsong! Jag har haft den fantastiska förmånen att fått laga mat professionellt i över tjugo år och ser fram emot att få ge Er min syn på det skaraborgska skafferiet med en och annan avstickare utanför 50-skyltarna.

Tyckte du om detta? Dela gärna!