Ett å Två…grädda på!

Hallå eller!? Nu snackar vi vårkänslor i luften på riktigt! Och när nu våffeldagen nalkas så är det dags att lufta järnen, oavsett om man som jag tidigare idag använder ett enkelt järn direkt över öppen eld eller om man äger en designad högteknologisk variant så är det hög tid att börja värma upp, en del av er har säkert gräddat en och annan våffla redan men för er som inte gjort det så kommer här en påminnelse, Ett å Två..grädda på!!!

title

På söndag är det som sagt våffeldag och om dess historia har vi tidigare skrivit om. Våfflans huvudingredienser består av mjöl, mjölk och ägg, och som tur är har vi ju dessa fantastiska råvaror precis kring knuten, mjöl från Wästgötarna, mjölk från Värsås och ägg från moster Susanne. Till nästa inlägg ska jag plocka fram ett par riktigt goda recept, både söta och salta. Så tills vi hörs igen, plocka fram våffeljärnet och gör det redo för att på riktigt hälsa våren varmt välkommen.

title

 

 

 

Tyckte du om detta? Dela gärna!