Välkommen 2018!

Nytt år, nya tider och massor av nya bloggidéer! Yes, vi säger hej och välkommen tillbaka.

För någon vecka sen eller två hade vi på Smaka! ett mycket trevligt inspirationsmöte där det tänktes och planerades för framtiden. Detta resulterade bland en massa annat i att vi under våren kommer att bjuda in  ett gäng härliga gästbloggare som ger sin vinkel på det lokala, hur viktigt det är med småskaligt och hållbarhet.

De vi kan fresta med redan nu är: Falköpingsbördige kocken Josef Assio som i höstas var med i Kanal 5:s ”Dessertmästarna” där kan vi säkert se fram emot ett riktigt smarrigt recept och kanske lite behind the scenes på tv-inspelning? Bästa matkreatören/tv-bloggaren/pizzaproffset Lisa Lemke som vi i Skövde senast umgicks med under  SM i Utomhusmatlagning 2017 (Följ länk för trevlig film!) där hon var konferencier kommer också skriva några klokheter för oss.

Josef Assio

Anna Maria Corazza Bildt som ju har många strängar på sin mandolin men som vi främst håller kär för sitt engagemang i Grynkorvsakademien. Och våran kompis från förr, kocken Paul Svensson, kommer tillbaka minst en gång. Vilken inspiration va?!

Foto: Mårten Bergkvist

Du hör ju vilken trevlig bloggsäsong vi går till mötes, och däremellan fortsätter Mattias och jag (Camilla) att skriva om våra stoltheter i Skaraborg och laga mat så att spisrosorna blossar sitt vackraste på våra kinder. Följ med, det blir så kul!

Tyckte du om detta? Dela gärna!