Det går runt!

Det börjar bli tjatigt att kommentera vädret, våren valde att säga april, april och vi surar. Men hur det än är så är det Valborgsmässoafton på söndag och alltså dags att sjunga in den där våren, hur frånvarande den än tänker vara. Vad  är härligare att fira första helgen i maj med, än Vårrundan på ramslöksdoftande vackra Kinnekulle?

Foto: Destination Läckö / Kinekulle
Foto: Monika Manowska

Den 6-7 maj öppnar tradiotonsenligt Kinnekulles konstnärer, hantverkare, caféer och restauranger sina dörrar för dig. Smaka! gillar vackra ting och böljande natur men är såklart mest intresserad av det som går att äta, och mätta ska vi nog kunna bli efter att ha rundat kullen. Vad sägs om till exempel kakbuffé på Månstorps magasin, stenugnsbakad pizza på Hjelmsäters egendom, en kopp kaffe på Hjulets café eller ramslökssoppa på Hellekis trädgårdscafé? Avsluta sen dagen med middag och örongodis med Victoria Tolstoy på Forshems gästgivaregård så är helgen total!  Helgens program och karta hittar du här.

Tyckte du om detta? Dela gärna!