SMAKA på Tranfestival

Nu är vårens budbärare på plats vid Hornborgasjön och det vill vi naturligtvis fira och vad är då bättre än att göra detta med mat? Till helgen som kommer är det en härlig Matmarknad vid Trandansen. I kombination med ett besök för att se tranorna dansa kan du njuta av närproducerad mat.

Foto: Tuana
Foto: Tuana
Foto: Tuana

Medan tranorna njuter av sitt lokalt odlade korn som sprids i tonvis just vid Trandansen så kan du strosa runt några meter därifrån bland utställarna på marknaden och smaka av vad de har att erbjuda. Får vi fresta med vildsvinskorv från Gräskärrs vilt, sylt från Stockuts, ost från Gäsene, Påverås eller Falköpings mejeri? Ja, detta är bara några av de producenter du hittar under helgen som kommer, 8-9 april, till Trandansen. Välkommen du också!

www.tranfestivalen.se

Tyckte du om detta? Dela gärna!