Mäss around!

Men hallå där, det är visst någon som är tillbaka! Vad passar väl bättre än att ägna detta 2017 års första inlägg åt något så pass trevligt som en öl och whiskymässa? Nu till helgen, den 3-4 mars, äger för andra året i rad Skövde Öl & Whiskymässa rum på Skövde Kulturhus i regi av Restaurang Sällskapet. Där hittar du allt det där som gör livet lite extra härligt. Smakas hjärta klappar som bekant lite extra för det lokala, och kommer nyfiket besöka Åsalid, Torsöl och Triplus vins montrar för att se vad bygden har att erbjuda. Åsalid från Falköping brygger öl med namn som får dig att längta till platåberg. Hos Torsöl sippar vi på bira från Mariestad med fornnodiska namn, och svänger du förbi Triplus kan du förutom ”Skövdevin” (ett vin som det blir jättetrixigt att uttala på franska, men skaraborgska går finfint) smaka på vodka från Lidköping! Namnet? Lisch vodka, såklart. Mellan de malt och druvbaserade godheterna, kan du botanisera bland korvar, oliver, kex, ost, choklad…. Ja, allt som behövs i väntan på våren. Nog mässat om detta, kila dit så hörs vi snart igen!

Biljetter till hela härligheten köper du på Skövde Turistbyrå, 0500-44 66 88

Mässan har öppet:

Fredag 3 mars kl. 16-23
Lördag 4 mars kl. 13-23

title

 

Tyckte du om detta? Dela gärna!