Jul ute, jul inne, jul i hjärta, jul i sinne

Är du en av oss som tycker att julen är den bästa av högtider, och som tar emot den med din varmaste farm men som på grund av detta väder har det lite trixigt att komma i stämning? Jag längtar till att klockan tickar fram mot sextonsnåret och det blir mörkt nog för adventsljusstakarna att tindra i kapp med de cirka elva ljus jag tänder. Det hjälper lite, och ännu mer hjälp får vi av julmarknader. Yes! Imorgon lördag kan du trippa till Hertig Johans Torg mitt i centrala Skövde, där det störtsa tält som någonsin stått på det torget väntar på dig. Därinne kan du njuta och bunkra klappar och delikatasser från våra lokala producenter som dykt upp i tidigare inlägg, hur lovely som helst. Vem vill inte ha en vällagrad ost, marsipan eller honung i julklapp? Alltså imorgon lördag den 10 december mellan kl. 10-16, här kan du läsa mer. Vill du sen fortsätta bygga upp din stämning finns det fler trevliga julmarknader att besöka i Skaraborg och övriga Västsverige fram över, in och kika här och här hos våra vänner på Lokalproducerat i Väst.

Trevlig tredje advent! (Hur kan det redan vara tredje advent föresten, det betyder en vecka kvar till julgran)

title
title

 

Tyckte du om detta? Dela gärna!